De Bitcoin SV onderging verkeerde veranderingen

De Bitcoin SV onderging verkeerde veranderingen

Bitcoin SV is een van de afscheidingen van de Bitcoin. Na een aantal veranderingen in het protocol vonden mensen dat zij zich moesten afscheiden van het origineel, waaruit het kleinere broertje ontstond. Echter blijkt ook hier niet altijd alles even goed te gaan.

De blockchain van deze cryptocurrency is namelijk ook vergroot naar een optional cap van 512MB per block en met een hard cap van 2GB. Hierdoor kunnen de servers het vaak niet meer aan.

Een onbetrouwbaar netwerk voor betalingen binnen de bedrijvensector

Het netwerk van de Bitcoin SV is opgesplitst in drie verschillende chains. Een block van 210MB werd gemind, wat zorgde voor de opsplitsing van de blokken. De nodes bleven soms haken op het grote block en sommigen draaiden zelfs nog op de oude chain van voor de fork.

Uiteindelijk bleek maar 65 procent van alle nodes hun werk te doen. Dit bracht grote problemen met zich mee in de bedrijvensector, waar betalingen soms urenlang niet uitgevoerd konden worden. Het netwerk is dus als het ware onbetrouwbaar gevonden.

Verdien geld om meer opties voor jezelf te creƫren

Dit heeft er wel toe geleid dat consumenten goedkoop in konden stappen in deze cryptocurrency. Bitvavo biedt daarom de mogelijkheid om deze currency aan te schaffen en ermee te handelen vanuit jouw wallet. De Bitcoin SV aanschaffen via Bitvavo geeft jou de mogelijkheid om met een minimaal bedrag winst te behalen met jouw investering, waardoor je weer meer opties open hebt liggen om een nieuwe investering te gaan doen.

Het geeft jou ook gelijk meer inzicht in de cryptowereld, zonder dat je het risico loopt om erg veel geld kwijt te raken. Blijf de koers hierbij wel goed in de gaten houden, zodat je op het juiste moment jouw digitale valuta weer verkoopt en er een mooi bedrag aan over kunt houden.